Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ 0-0
Δεν μπορούσε

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού διαβεβαίωναν, πριν την έναρξη του χθεσινού επαναληπτικού με τη Μάλαγα, ότι είναι έτοιμοι να «πολεμήσουν» και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ανατροπή των δεδομένων. Δηλαδή να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ομως, εντός παιδιάς, αποδείχθηκε τεράστια η απόσταση θεωρίας και πράξης.

Οι «πράσινοι», προφανώς, ήθελαν αλλά εμφανέστατα δεν μπορούσαν. Ετσι θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στο Europa League (η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή). Παίχτες βαρόμετρο βρέθηκαν σε κακή μέρα. Με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να είναι νωθροί, αργοί, να μην μπορούν να απειλήσουν σχεδόν καθόλου τους Ισπανούς. Οι οποίοι έπαιξαν όπως και όσο έπρεπε, για να επικυρώσουν το εισιτήριο. Ισως ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι θα κατάφερναν το στόχο τους τόσο ξεκούραστα. Αν μάλιστα ήταν στοιχειωδώς πιο προσεκτικοί θα είχαν συνοδεύσει την πρόκρισή τους και με νίκη. Αφού αυτοί δημιούργησαν ευκαιρίες.

Την περίληψη όσων έγιναν - σ' αμφότερες τις αναμετρήσεις - και δημιούργησαν τα δεδομένα, περιέγραψε με ειλικρίνεια ο Μαρίνος: «Ο αντίπαλος παρουσιάστηκε πιο έτοιμος και στα 2 παιχνίδια. Φάνηκε η ανωτερότητά του».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Κατσουράνης (71' Μαρίνος), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα (46' Μαυρίας), Φορναρόλι (73' Τοτσέ).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμες, Μονρεάλ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν (90'+1' Πορτίγιο), Ελισέου (88' Ντούντα), Ισκο, Φαμπρίς (63' Χουάνμι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ