Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βαριά «καμπάνα» σε ΠΑΟΚ

Ασχημα είναι τα νέα που ήρθαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Οπως αποφασίστηκε, ο ΠΑΟΚ τιμωρείται, πρωτόδικα, για τα επεισόδια (που έλαβαν χώρα στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη) με τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 150.000 ευρώ και ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή.

Η εν λόγω ποινή αποτελούσε και την πρόταση του εισαγγελέα της UEFA. Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών και είναι δεδομένο πως θα την κάνει άμεσα ώστε να κυνηγήσει κάθε ελπίδα που έχει να μειωθεί η ποινή. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης υπολογίζει πως με αυτή την τιμωρία η ΠΑΕ θα χάσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ μόνο λόγω της απουσίας των οπαδών από τα προσεχή εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οσον αφορά στη Ραπίντ τιμωρήθηκε με 75.000 ευρώ πρόστιμο, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας Ραπίντ - ΠΑΟΚ αύριο θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου, αφού η τιμωρία θα ισχύσει από το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της αυστριακής ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ