Τετάρτη 25 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κύμα συμπαράστασης

Πλήθος μαζικών φορέων και σωματείων δηλώνουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στον απεργιακό αγώνα των χαλυβουργών.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Για την ΕΕΔΥΕ και το φιλειρηνικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ο αγώνας για την ειρήνη των λαών είναι άρρηκτα δεμένος με τον αγώνα για τα δίκαια των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Τον αγώνα αυτό καμιά εργοδοσία, κανένας απεργοσπαστικός και κανένας κυβερνητικός μηχανισμός καταστολής, από κοινού δρώντες, δεν μπορεί να τον σπάσει». Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης Αρτας.

Την απροσχημάτιστη και άγρια επίθεση των ΜΑΤ και των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους κατά των ηρωικών χαλυβουργών καταγγέλλει με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμα: Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ψήφισμα συμπαράστασης κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νέας Σμύρνης στο Δημοτικό Συμβούλιο κι ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προσφέρουν στο Σωματείο των Χαλυβουργών 1.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ