Σάββατο 24 Μάρτη 2012 - Κυριακή 25 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
Από μέρα σε μέρα
Τα καλά και συμφέροντα...

Ο Σύνδεσμος των τουριστικών γραφείων (HATTA) ξαναχτυπά! Εκανε έκκληση, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, σε 3 βρετανικούς Συνδέσμους τουρ οπερέιτορς και ταξιδιωτικών γραφείων «για τη διάσωση της εικόνας της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία».

Και τους ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή τους. Ποια είναι αυτή;

Εστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τους υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού και Τουρισμού και την τρόικα, με την οποία λένε ότι η Βρετανία κατακλύζεται από αρνητικά μηνύματα για την Ελλάδα, γι' αυτό και το ελληνικό κράτος θα πρέπει: Να διαθέσει κονδύλια για τη θετική προώθηση της χώρας, να κάνει συνδιαφήμιση με τους τουρ οπερέιτορς και να προσληφθεί εταιρεία επικοινωνίας που θα εμφανίσει την Ελλάδα ως ασφαλή προορισμό! Διαφορετικά, λένε οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες και οπερέιτορς, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ακυρώσεις γιατί δεν μπορούν να πουλήσουν τα πακέτα τους.

Εχουμε τους Γερμανούς να πιέζουν για τις τιμές και να κάνουν τους δύσκολους, δήθεν επειδή κάποιοι στην Ελλάδα τους ...κακολογούν. Τώρα μυρίστηκαν ...ψητό και οι Βρετανοί και μας λένε να «στάξουμε» κονδύλια για να μας ...συνδράμουν. Κι έχουμε και την ηγεσία των ελληνικών τουριστικών γραφείων να προκαλεί αυτές τις πρακτικές, να εκλιπαρεί τους Βρετανούς να ζητάνε λεφτά για να κάνουν τη δουλειά τους και να τους ευχαριστεί και θερμά!!!


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org