Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Τρίτη

Στην Αθήνα, πλ. Εθνικής Αντίστασης στις 10.30 π.μ.

Τη μάχη στους δρόμους μαζί με την εργατική τάξη δίνουν οι χιλιάδες συνταξιούχοι στη χώρα ενάντια στα μέτρα-κόλαση που τους οδηγούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και φτώχεια. Σε αυτή την κατεύθυνση με απόφαση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και ΟΤΑ συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις δράσεις μαζί με τους εργαζόμενους. Την Τρίτη, 14 Φλεβάρη διοργανώνουν πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

«Συνταξιούχοι, ξεσηκωθείτε, όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα. Συστράτευση να μην περάσουν τα μέτρα. Να ματαιώσουμε το έγκλημα. Κάτω η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις στους συνταξιούχους. Υπογραμμίζουν ότι «οι πρωτόγνωρες αντεργατικές αντιλαϊκές αποφάσεις τους μας οδηγούν στη φτώχεια, στην πείνα, στην εξαθλίωση, στο θάνατο. Καταδικάζουν τα παιδιά μας στην ανεργία, στην ανέχεια».

Και μεταξύ άλλων καταλήγουν: «Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών και της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου. Να μην ψηφισθεί η νέα δανειακή σύμβαση και όλα τα αντεργατικά μέτρα που οδηγούν τους εργαζόμενους και το λαό στο Μεσαίωνα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ