Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις του Δοκιμίου Ιστορίας

Τις επόμενες μέρες, διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Β' Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ:

-- Από την Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο 11/2 στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Θα μιλήσει ο Χ. Αγγελόπουλος μέλος της ΕΠ.

-- Απ' την ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο, στο θέατρο «Κέφαλος», στις 7.30μ.μ. Θα μιλήσει η Αγγελική Τσώλου, Γραμματέας της ΝΕ.

-- Απ' τη ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο, στις 8.15 μ.μ., στο Θέατρο του Σαρακινάδου. Θα μιλήσει ο Σ. Μπέτσης, Γραμματέας της ΝΕ.

-- Απ' την ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, στη Λιβαδειά. Θα μιλήσει ο Ν. Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 18.00 στο Aμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Καλαμάτας «Ν. Πολίτης». Θα μιλήσει ο Κ. Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Από την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 12.30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΑΑ Πρυτανείας). Θα μιλήσει η Ε. Μπιρλή, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Από την Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 15/2 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26 - Πλ. Ελευθερίας). Θα μιλήσει ο Π. Ματσώκης, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ