Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Πανελλαδική στάση εργασίας αύριο

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη στάση και στις γενικές συνελεύσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκειά της, απευθύνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο

Αύριο γίνεται η πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο (12 το μεσημέρι έως λήξη της βάρδιας) με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ να καλούν τους εργαζόμενους να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία και τις απολύσεις. Το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων σε υπό κατάργηση ή συγχώνευση δημόσιους φορείς και οργανισμούς (ΟΣΚ, ΕΙΝ, ΟΔΔΥ, ΙΓΜΕ, κ.λπ.) καλεί τους εργαζόμενους σε αυτούς να κάνουν γενικές συνελεύσεις και στη συνέχεια να συμμετέχουν σε συγκέντρωση στη 1.30 μ.μ. στη Βουλή.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο στις γενικές συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία να συζητηθούν και να υιοθετηθούν ψηφίσματα που θα δίνουν απάντηση στην αντεργατική πολιτική:

  • «Με καταλήψεις των διευθύνσεων προσωπικού, κεντρικών υπηρεσιών, να μπλοκάρουμε τις λίστες εφεδρείας, όπου αυτές ακόμα δεν έχουν αποσταλεί στα αρμόδια υπουργεία.
  • Κανένας εργαζόμενος να μην κάνει δήλωση προϋπηρεσίας. Ζητάνε τη δήλωση προϋπηρεσίας για να μας απολύσουν. Να τους εμποδίσουμε, να τους καθυστερήσουμε!
  • Με την ανακοίνωση της λίστας εφεδρείας να προχωρήσουμε αυτόματα σε καταλήψεις, σε αποκλεισμούς Υπηρεσιών, Υπουργείων, Οργανισμών, Διοικήσεων. Να απαιτήσουμε από την ΑΔΕΔΥ, τις Ομοσπονδίες, σαν πρώτο βήμα την κήρυξη 24ωρης Απεργίας πανελλαδικής ή στο επίπεδο του κλάδου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ