Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΠΑΜΕ
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

Κάλεσμα στους νέους εργαζόμενους και τους σπουδαστές να συμμετάσχουν και στο εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου του 2012 απευθύνει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με παρακαταθήκη την περσινή εμπειρία από το εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου, η Γραμματεία Νέων καλεί τους εργάτες, τις νέες φουρνιές της εργατικής τάξης, τους σπουδαστές, σε μαζική συμμετοχή στο φετινό εργατικό τουρνουά.

Δε θα τους περάσει! Μπορεί η επίθεση στα δικαιώματά μας να οξύνεται συνεχώς, η ανεργία να φουντώνει, τα χρήματα να μη φτάνουν για τα στοιχειώδη και να ζούμε σε συνθήκες καθημερινού άγχους, αλλά δε θα τους χαρίσουμε τη ζωή μας. Καλούμε τον κόσμο που οργίζεται και αγανακτεί, που πιέζεται και κλείνεται στο σπίτι, να φτιάξει ομάδα στο εργοστάσιο, στο χώρο δουλειάς του, στη σχολή του και να δηλώσει συμμετοχή. Στο εργατικό τουρνουά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή και να πάνε το κάλεσμα στον κλάδο τους, να φτάσει στους τόπους δουλειάς.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή. Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος, κανένας σπουδαστής δε θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Καλούμε μαζικά τις θεραπευτικές και τις μεταναστευτικές κοινότητες, τους νέους εργάτες των νυχτερινών σχολείων και των σχολών κατάρτισης να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Φλεβάρη και λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα δοθούν άμεσα το επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχές στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ (210.3301.842, 210.3301.847, 210.3833.786) και στο mail του ΠΑΜΕ (pame@pamehellas.gr). Επίσης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα κλαδικά σωματεία τους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ