Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις από σωματεία

Πληθαίνουν καθημερινά τα ψηφίσματα καταδίκης από συνδικάτα, ομοσπονδίες, σωματεία και άλλους φορείς για τη δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων κατά των χιλιάδων απεργών διαδηλωτών στο Σύνταγμα την περασμένη Πέμπτη. Ταυτόχρονα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του αγωνιστή οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη.

Ψηφίσματα και ανακοινώσεις έχουν εκδώσει: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων στον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ, το Συνδικάτο Φαρμάκου/Καλλυντικού Αττικής - Πειραιά και Νήσων, το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά - Αττικής και Νήσων, η Πανελλήνια Ενωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών , το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Πειραιά, η Γραμματεία Κορυδαλλού της ΠΑΣΕΒΕ, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Μαγνησίας «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ», το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Λάρισας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σερρών.

Ακόμα, με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση, ενώ την οργή και τον αποτροπιασμό της σημειώνει με ανακοίνωσή της και η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ).

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος εξέφρασε με δηλώσεις του ο ΓΓ του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), Χρίστος Κουρτελλάρης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει ότι το ΠΣΕ στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα του ελληνικού λαού και των ταξικών συνδικάτων του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ