Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΟΥΣΑ - ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κινητοποιήσεις στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νάουσας, με απόφαση γενικής συνέλευσης, καλούν όλα τα σωματεία και τους φορείς της πόλης σε κινητοποίηση στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη και σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνουν στις 12 το μεσημέρι στο παλιό εργοστάσιο της «Βέτλανς». Καλούν το λαό να αντιπαρατεθεί με αυτή την πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - τρόικας, με σύνθημα «Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού, η οργή μας να γίνει δύναμη αντεπίθεσης και ανατροπής».

Εξάλλου, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας διοργανώνει σύσκεψη την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. με στόχο την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου που προγραμματίζει την Παρασκευή 11 Νοέμβρη ενάντια στα χαράτσια για τα ακίνητα.

Και στη Θεσσαλονίκη, η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης οργανώνει κινητοποίηση στην παρέλαση και καλεί το λαό να τιμήσει τους αγωνιστές εκείνης της περιόδου και το αίμα που έχυσαν με μαζική λαϊκή αντίσταση σήμερα, ενάντια στην κυβέρνηση, τα κόμματα του κεφαλαίου, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Μέσα από τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτώβρη να στείλει μήνυμα λαϊκής οργής, αντίστασης και ανυπακοής για να μην πτωχεύσει ο λαός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ