Τρίτη 25 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι καθαρίστριες

Είναι απλήρωτες δύο μήνες από τον εργολάβο καθαριότητας

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενες στην καθαριότητα και τη σίτιση του νοσοκομείου Νάουσας, διεκδικώντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργολαβική εταιρεία «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Παράλληλα, διεκδικούν να φύγει ο εργολάβος και να προσληφθούν απευθείας από το νοσοκομείο ώστε να έχουν πλήρη και σταθερή εργασία.

Το επισχετήριο κατατέθηκε σε αρμόδιους και υπηρεσίες χθες Δευτέρα. Eπίσης ενημερώθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου. Η επίσχεση εργασίας θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη, αν οι εργαζόμενοι δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Στο πλευρό των εργολαβικών εργαζομένων στέκεται ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας στηρίζει την απόφαση των εργολαβικών εργαζόμενων στην καθαριότητα - σίτιση στο Νοσοκομείο Νάουσας. Με ανακοίνωσή του, καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους, να σταθούν αλληλέγγυοι στο πρόβλημά τους. «Επειδή η καθαριότητα του νοσοκομείου και η σίτιση των ασθενών του είναι σοβαρό ζήτημα. Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε έγκαιρα όλους τους υπεύθυνους για να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα. Δε θα φταίνε οι εργαζόμενες», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ