Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO 2012
Βγήκαν τα ζευγάρια των πλέι-οφ

Το εμπόδιο της Τουρκίας καλείται να ξεπεράσει η Κροατία, η οποία αγωνιζόταν στον προκριματικό όμιλο με την Εθνική Ελλάδας, για να δώσει το «παρών» στην τελική φάση του EURO 2012, αφού οι δυο ομάδες κοντράρονται στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της φάσης των μπαράζ. Ολα τα ζευγάρια για τα πλέι-οφ, που προέκυψαν μετά από κλήρωση που έγινε χτες το μεσημέρι στην Κρακοβία, είναι τα εξής: Τουρκία - Κροατία, Εσθονία - Ιρλανδία, Τσεχία - Μαυροβούνιο, Βοσνία/ Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε δύο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο 11-12 Νοέμβρη). Οι επαναληπτικοί είναι όλοι προγραμματισμένοι για τις 15 του μήνα.

Οποιες ομάδες αναδειχθούν νικήτριες από τη διαδικασία των πλέι-οφ, θα ολοκληρώσουν το... παζλ αυτών που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Θυμίζουμε τις ομάδες που έλαβαν απευθείας την πρόκριση στην τελική φάση: Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Αγγλία, Δανία και Σουηδία.

Η κλήρωση, για να σχηματισθούν οι όμιλοι της τελικής φάσης, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκέμβρη στο Κίεβο. Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 8 Ιούνη και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιούλη, του νέου έτους. Συνολικά οκτώ γήπεδα θα φιλοξενήσουν όλες τις αναμετρήσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ