Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
«Φονικό» εμπόριο βρεφικών οργάνων

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.-

Πόσος διεστραμμένος και άρρωστος μπορεί να είναι ο νους ενός ανθρώπου, ο οποίος έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη για να προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί σε κάποιον για τον ανακουφίσει;

Πάρα πολύ άρρωστος, κρινόμενος και πάλι επιεικώς αν αναλογιστεί κανείς τη φρίκη που εμπεριέχει όσον αφορά την περίπτωση ενός γιατρού στη Βραζιλία, ο οποίος κατηγορήθηκε χτες από τις αρχές ότι δολοφόνησε 13 παιδιά για να χρησιμοποιήσει τα όργανα τους και όχι μόνο...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι αστυνομικές αρχές της νοτιοαμερικανικής χώρας συνέλαβαν την Τετάρτη ένα γιατρό που κατηγορείται ότι συμμετείχε στις δολοφονίες 13 παιδιών, με σκοπό να εμπορευτεί τα όργανά τους και να οργανώσει σατανιστικές τελετές, όπως μετέδωσε χτες το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Εστάδο». Πρόκειται για τον Ανίζιο Φερέιρα ντε Σόουζα, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος που εξέδωσε ο δικαστής Λουίς Φερέιρα στην Αλταμίρα της Πολιτείας Παρά, στη Βόρεια Βραζιλία και ο οποίος φέρεται ότι είναι μέλος μιας συμμορίας που δολοφονεί παιδιά και κάνει εμπόριο οργάνων.

Ωστόσο, το ειδεχθές περιεχόμενο της είδησης δε σταματά σε αυτό. Ο ντε Σόουζα κατηγορείται, επίσης, ότι ανήκει στην αίρεση «Λινεαμιέντο Ουνιβερσάλ Σουπεριόρ», που χρησιμοποιεί τα γεννητικά όργανα των παιδιών σε σατανιστικές τελετές, μία υπόθεση που στηρίζεται στα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, όπου καταδεικνύεται ότι τα δολοφονημένα παιδιά βιάστηκαν πριν τους αφαιρεθεί η ζωή και κατόπιν τα όργανά τους, όπως διευκρίνισαν οι αστυνομικές αρχές.

Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι γιατρός ντε Σόουζα είναι ιδιοκτήτης μιας κλινικής και ενός μαιευτηρίου που έγιναν γνωστά γιατί προσέφεραν πολύ χαμηλές τιμές και δωρεάν περίθαλψη σε φυλακισμένους και αστυνομικούς!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ