Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τα επείγοντα της κυβέρνησης

Σε βιομηχανία παραπληροφόρησης ώστε να αποκρυβούν τα βάρβαρα μέτρα έχουν μετατραπεί οι καθημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για όλα σχεδόν τα θέματα.

Ετσι χτες το υπουργείο Υγείας κάλεσε - μισή ώρα πριν - τους υγειονομικούς συντάκτες σε έκτακτη συνέντευξη στις 3 μ.μ. με θέμα τα επιδόματα Πρόνοιας. Ηταν μια πρόσκληση που θύμιζε κλήση για επείγον περιστατικό στο ΕΚΑΒ, όπου ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης ανακοίνωσε τι; Οτι στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης το κόστος πληρωμών για επιδόματα Πρόνοιας το 2009 ήταν 72,772 εκατ. ευρώ, το 2010 ήταν 83,136 εκατ. ευρώ και το 2011 θα φτάσουν στα 92,500 εκατ. ευρώ. «Διαπιστώνουμε, είπε ο υφυπουργός, ότι ο κατάλογος στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης ανήλθε κατά 1.157 στον τομέα ενίσχυσης ατόμων με ανάγκες βαριάς αναπηρίας - εικόνα την οποία θα είχαμε αν συμμετείχαμε στον πόλεμο του Βιετνάμ».

Η κατάσταση είναι κατ' εικόνα και καθομοίωση της ρουσφετολογικής τους πολιτικής, την οποία συνεχίζουν με καθημερινό πόλεμο σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, χωρίς να εξαιρούνται και οι ανάπηροι. Είναι ένας πόλεμος που θα έχει και θύματα τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα Πρόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ