Πέμπτη 19 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΠΕ: Απεργία ξεκινούν από σήμερα και για τις επόμενες τρεις μέρες οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια των «Ελληνικών Πετρελαίων» (ΕΛΠΕ) για το ζήτημα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της εταιρείας οδηγεί στη δραματική συρρίκνωση των αποδοχών (μέχρι και 40% σύμφωνα με τους συνδικαλιστές).

ΕΚΑΒ: Συνεχίστηκε και χτες για τρίτη μέρα η κατάληψη του αμφιθεάτρου του υπουργείου Υγείας από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, που είναι απλήρωτοι (υπερωρίες, νυχτερινά, αργίες) από το Δεκέμβρη του 2010.

«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Επείγοντα του νοσοκομείου πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι του «Ευαγγελισμού», ενάντια στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και υγειονομικού υλικού που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, στις συγχωνεύσεις - καταργήσεις νοσοκομείων και μονάδων υγείας που προωθεί η κυβέρνηση, για τα άγρια χαράτσια που πληρώνουν οι ασθενείς στα νοσοκομεία - επιχειρήσεις, για την αύξηση του ωραρίου εργασίας των υγειονομικών κ.ά. Ο διοικητής του νοσοκομείου, σε συνάντηση μαζί τους, περιορίστηκε να πει ότι το πρόβλημα της μη πληρωμής των δεδουλευμένων είναι γραφειοκρατικό. Το σωματείο συγκαλεί νέα ΓΣ την ερχόμενη Τρίτη, στις 8 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ