Πέμπτη 28 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Λιούμη της Αχτίδας Νοτιοδυτικών συνοικιών του Δυτικού Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση υπέρ των εργαζομένων», αύριο Παρασκευή 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο καφενείο «Το Κλασικό» (Εδέσσης 69, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, μέλος του Γραφείου της ΝΟ Δυτικού Τομέα της ΚΟΑ.
  • Οι κομματικές οργανώσεις Γούβας και Παγκρατίου της Αχτίδας Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΝΟ Κεντρικού Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση υπέρ των εργαζομένων», αύριο Παρασκευή 29 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο καφενείο «Του Ανδρέα» (Τιδέως και Πυργοτέλους). Θα μιλήσει ο Μάριος Φωτεινάκης μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Α' Αθήνας - Γαλατσίου.
  • Στο νοσοκομείο και στον πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό της Αρτας θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.
  • Εκδήλωση - αφιέρωμα στο «Κάστρο του Υμηττού», προς τιμήν των τριών ΕΠΟΝιτών ηρώων, που έπεσαν στις 28 Απρίλη 1944, μαχόμενοι παλικαρίσια ενάντια σε 200 χιτλερικούς και ταγματασφαλίτες, διοργανώνουν η Αχτίδα Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ και το Παράρτημα Υμηττού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, το Σάββατο 30 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Υμηττού. Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Κάστρο και κατάθεση στεφάνων στον τόπο της θυσίας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ