Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις του Δοκιμίου Ιστορίας

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (Β' Τόμος):

-- Από τη ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Απ' την Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης - ΟΤΑ της ΚΟ Αττικής την Τετάρτη 29/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Κ. Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Απ' την Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής την Κυριακή 4 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Φ. Παρρής, μέλος της Ιδεολογικης Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΝΟ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής, στο Ιλιον, την Κυριακή 4/3, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Καφενείο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΝΟ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους, τη Δευτέρα 5/3, στις 7 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ (πλατεία Πλαπούτα). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ