Τρίτη 19 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPERLEAGUE
Φινάλε στο κόκκινο

Η αυλαία του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE έπεσε χθες με δυό ομάδες ντυμένες στα κόκκινα να έχουν την τιμητική τους, αφού ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την φιέστα του για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο αντίστοιχος του Βόλου σημείωσε σημαντική επιτυχία καθώς επικράτησε του ΠΑΟ και μπήκε στα πλέι οφ που οδηγούν στην Ευρώπη . Ωστόσο για μια ακόμη φορά τα όσα συνοδεύουν κάθε αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος δεν έλειψαν και ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την μάχη συμφερόντων που διεξάγεται στο πρόσφορο έδαφος του ποδοσφαίρου. Για μια ακόμη φορά «πρωταγωνιστής» ήταν ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας Αχιλλέας Μπέος που μπαινόβγαινε στο γήπεδο έχοντας φραστικές συνομιλίες με παράγοντες του ΠΑΟ ενώ και ο Μάκης Κατσαβάκης αν και αποβλήθηκε από τον διαιτητή εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν μέσα σε... αυτόν από την άκρη της φυσούνας. Οι ενέργειες του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού Βόλου και η διαιτησία του Μάνταλου ήταν η αφορμή να ξεσπάσει χαρτοπόλεμος μεταξύ της ΠΑΕ του Βόλου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κατά τ' άλλα ο Ολυμπιακός στέφθηκε και επίσημα πρωταθλητής στο κατάμεστο «Στάδιο Καραϊσκάκης», χορεύοντας στη βροχή φιλοδώρησε με μισή ντουσίνα γκολ την Λάρισα που υποβιβάστηκε μαζί με τις Σέρρες (έχασε εύκολα στην έδρα της από τον Εργοτέλη) και τον Αστέρα Τρίπολης που τουλάχιστον αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη επί του Πανιώνιου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την Κέρκυρα, στο μηδέν έμειναν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-Ηρακλή και Ατρόμητου-Καβάλας (θέαμα ασορτί με τον βροχερό καιρό), ενώ ο Αρης αν και κέρδισε στην Ξάνθη δεν μπόρεσε να υποσκελίσει το Βόλο.

Οσον αφορά τη μάχη των πλέι οφ από θέση οδηγού σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσει ο ΠΑΟ και ακολουθούν ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακός Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ