Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αποκριάτικη γιορτή της ΚΝΕ για τα παιδιά

Την Κυριακή στον Περισσό με ελεύθερη είσοδο

Ενα πρωινό γεμάτο με χορό, τραγούδι, δημιουργικές δραστηριότητες υπόσχεται η ΚΝΕ διοργανώνοντας την ερχόμενη Κυριακή 27 Φλεβάρη την αποκριάτικη γιορτή για παιδιά. Η γιορτή που θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνει στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στις 10 π.μ. εργαστήρι μάσκας και χαρταετού, στις 12.00 χοροθεατρική παράσταση «ο Αγησίλαγος» από ομάδα της ΚΝΕ, στις 12.30 αποκριάτικο ξεφάντωμα με γαϊτανάκι και πολλές - πολλές εκπλήξεις...

Μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία η ΚΝΕ συνεχίζει τις δράσεις που απαντούν σε υπαρκτές ανάγκες των νέων γονιών και των παιδιών, που βιώνουν τόσο την επίθεση στις συνειδήσεις από νωρίς όσο και τις άμεσες συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, φέρνοντας στο επίκεντρο τον προβληματισμό και τη διέξοδο. Είναι συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η ΚΝΕ μέσα από το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και φέτος για πρώτη φορά με το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ που διοργάνωσε για τα παιδιά. Εκεί μάλιστα εκφράστηκε και η ανάγκη των γονιών να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες. Ηδη, ομάδα της ΚΝΕ έχει πάρει μέρος με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά και σε εκδηλώσεις μαζικών φορέων όπως έκανε πρόσφατα στην εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου. Εκεί, οι μικροί επισκέπτες, ντυμένοι μασκαράδες, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα εργαστήρια κατασκευής μάσκας και χαρταετού, να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος και σε δρώμενο, βασισμένο στο έργο του Μπ. Μπρεχτ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ