Πέμπτη 27 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις - Συνεστιάσεις
  • Εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών στα Μεσκλά, όπου εξόντωσαν σημαντικό αριθμό δολοφόνων του Σούμπερτ, γεγονός που οδήγησε στην διάλυση του τάγματος που ευθύνονταν για αποτρόπαια εγκλήματα στους Νομούς Χανίων και Ηρακλείου, διοργανώνει η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χανίων, την Κυριακή 30 Γενάρη στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσκλών.
  • Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ιλίου, την Κυριακή 30 Γενάρη ώρα 10 το πρωί, διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου, εκδήλωση με θέμα: «Τα γεγονότα του Δεκέμβρη του '44 - γιατί η νέα γενιά θα πρέπει να μάθει την ιστορική αλήθεια».
  • Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βύρωνα διοργανώνει, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ώρα 11 το πρωί στο πολιτιστικό Κέντρο (Λουίζα) Ν. Ελβετίας 34, εκδήλωση τιμής για τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες που έφυγαν...

Θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του ηθοποιού Βασίλη Κολοβού, Σύλβιας Καπερνάρου και Χριστίνας Ζαχάκου στο τραγούδι, Μανώλη Φραγκιαδάκη κιθάρα και της χορωδίας των ΚΑΠΗ Βύρωνα.

  • Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) διοργανώνει τη χρονιάτικη συνεστίασή της (με κόψιμο και πίτας), την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι, στην Ταβέρνα «ΑΣΤΡΟ» του Δήμου Βύρωνα (δίπλα στο θέατρο Βράχων).

Συγκοινωνίες: Λεωφορείο 732 Αγ. Φανούριος - Ζωοδόχος Πηγή (στάση τέρμα) και Τρόλεϊ Νο 11 (με στάση τέρμα). Τηλ. ταβέρνας: 210.7665.700.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ