Πέμπτη 20 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ: Ενας 30χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής είναι το δεύτερο θύμα της γρίπης Η1Ν1 στη χώρα μας το φετινό χειμώνα. Ο 30χρονος που έπασχε από χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα, κατέληξε χτες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Συνολικά 17 ασθενείς σε όλη τη χώρα νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ της χώρας, εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη Η1Ν1.

ΔΣΑ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Δε συμμετέχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στην τριήμερη πανελλαδική αποχή (19, 20, 21 Γενάρη 2011) που είχε αποφασίσει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «απελευθέρωση» του δικηγορικού επαγγέλματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) με χτεσινή του απόφαση κατά πλειοψηφία (14 υπέρ, 4 κατά και μία αποχή) αποφάσισε να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών απέχοντας από τις κινητοποιήσεις των άλλων δικηγόρων. Ετσι, ο ΔΣΑ ουσιαστικά βάζει «πλάτες» στις επιταγές της κυβέρνησης και της τρόικας για τη λεγόμενη απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Με αφορμή δηλώσεις βουλευτή που αποδίδει ευθύνες στους δικαστές και εισαγγελείς για την ατιμωρησία τυχόν ενόχων πολιτικών προσώπων η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε χτεσινή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι ευθύνες γι' αυτή την κατάσταση ανήκει αποκλειστικά σ' αυτούς που έχουν διαμορφώσει το θεσμικό πλαίσιο της ατιμωρησίας των πολιτικών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ