Κυριακή 31 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Στον τελικό Ανάντ - Σίροβ

  Μετά τους προκριματικούς της Ινδίας, ο τελικός στην Περσία 

Ο γρηγορότερος Γκραντ Μετρ του κόσμου, ο Ινδός Βισβανάθαν Ανάντ, έχει τις περισσότερες πιθανότητες (εκτός από τον μεγαλύτερο βαθμό αξιολόγησης ΕΛΟ 2762 και την πρόσφατη κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου, έχει και τεράστια εμπειρία σε κρίσιμα ματς Παγκόσμιου Πρωταθλήματος), για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της FIDE.

Ο τελικός του Παγκόσμιου Ατομικού έληγε (την ημέρα που γράφεται αυτό το κείμενο έχει παιχτεί ο πρώτος αγώνας του ματς με ισόπαλο αποτέλεσμα και έμεναν άλλες πέντε παρτίδες) τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και αν το αποτέλεσμα ήταν 3-3, το ματς θα συνεχιζόταν μέχρι τις 27 Δεκέμβρη με παρτίδες μειωμένου χρόνου μέχρι την ανάδειξη του νέου (και νόμιμου) Παγκόσμιου Πρωταθλητή της FIDE που είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα του 20ού αιώνα.

  • Συνεχίζεται το Διεθνές Τουρνουά των Ανω Λιοσίων σήμερα με τη διεξαγωγή του 5ου γύρου. (Ωρα 11.00 π.μ. στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων - Συνοικία Ζοφριάς).

Ο 6ος γύρος θα παιχτεί την Τρίτη 2.1.2000 ώρα 5.00 μ.μ. ενώ ο τελευταίος 9ος γύρος θα παιχτεί την Παρασκευή στις 13.00 και μετά τη λήξη θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις απονομής των βραβείων, σε όλες τις κατηγορίες των νικητών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ