Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Να μη μείνει μετέωρο το βήμα της πρώτης Κυριακής

Στο δημοτικό αμαξοστάσιο περιόδευσε χτες ο Θ. Κοτσαμπάς, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ

Από τη συζήτηση χτες με τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του δήμου Πετρούπολης
Από τη συζήτηση χτες με τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του δήμου Πετρούπολης
Τη μάχη, για να κάνουν το βήμα ακόμα περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου και την Κυριακή να πέσουν στην κάλπη χιλιάδες νέες ψήφοι για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ, δίνουν στην Πετρούπολη τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος.

Από νωρίς χτες το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς, μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, περιόδευσαν στο δημοτικό αμαξοστάσιο και συζήτησαν με τους εργαζόμενους στα τεχνικά συνεργεία, στην κηποτεχνία και την καθαριότητα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Γ. Πρωτούλης είπε ότι δεν πρέπει να μείνει μετέωρο το βήμα που έκαναν πλατιά λαϊκά στρώματα την Κυριακή. «Οσοι την προηγούμενη Κυριακή δεν ψήφισαν "Λαϊκή Συσπείρωση", έχουν αυτήν την Κυριακή σε Πετρούπολη και Ικαρία μια δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Γ. Πρωτούλης και στάθηκε στις ψευτιές και τις συκοφαντίες που διακινούν τα αστικά επιτελεία ενάντια στο ΚΚΕ, για να ακυρώσουν το βήμα που έγινε.

«Εμείς, από την πρώτη στιγμή είπαμε ξεκάθαρα ποιοι είμαστε, "Λαϊκή Συσπείρωση" και ΚΚΕ, χωρίς κανένα αλισβερίσι με κανέναν, όπως έκαναν άλλοι για να υφαρπάξουν λαϊκές ψήφους. Γι' αυτό και όπου ανέμεναν ότι θα είχαμε υψηλά ποσοστά, κατέβηκαν όλοι μαζί εναντίον μας, όπως στην Ικαρία. Να τους απαντήσουμε με την ψήφο μας. Η επίθεσή τους να μας βρει οργανωμένους», κατέληξε, μεταξύ άλλων, ο Γ. Πρωτούλης.

Παίρνοντας το λόγο ο Θωμάς Κοτσαμπάς κάλεσε όσους δεν εμπιστεύτηκαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» την πρώτη Κυριακή, να το κάνουν τη δεύτερη, αφού το στοίχημα των εκλογών είναι πολιτικό. Ο κόσμος που προηγούμενα ψήφισε άλλους, τώρα να ακουμπήσει στη «Λαϊκή Συσπείρωση», είπε ο Θωμάς Κοτσαμπάς, κρίνοντας ποιοι έκαναν την Πετρούπολη πόλη, ποιοι στάθηκαν στο πλευρό του για μισθούς, δικαιώματα, συνθήκες δουλειάς.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε, δεν πρόκειται να διώξει συμβασιούχους, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του κομμουνιστή δήμαρχου Νίκαιας που μονιμοποίησε όλους τους συμβασιούχους που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το υπόλοιπο του χτεσινού προγράμματος, κύλησε με περιοδείες και συζητήσεις σε καφενεία, εμπορικά καταστήματα. Σήμερα, στις 11 π.μ. ο Θωμάς Κοτσαμπάς θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Πετρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ