Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κυβέρνηση και τρόικα να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν

Στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ. και στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 7 μ.μ., οι λαϊκές συγκεντρώσεις τη Δευτέρα 15 του Νοέμβρη

Οι μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΚΚΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα 15 του Νοέμβρη και η ανάγκη τις επόμενες μέρες να ενταθεί η προπαγάνδισή τους στους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές, είναι το βασικό θέμα των απολογιστικών συσκέψεων που διοργανώνουν αυτές τις μέρες οι Κομματικές Οργανώσεις με τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος, που το προηγούμενο διάστημα έδωσαν με επιτυχία την εκλογική μάχη.

Δίπλα στη θετική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την πείρα από το πλατύ προεκλογικό άνοιγμα, μπαίνει η αναγκαιότητα το επόμενο διάστημα να σταθεροποιηθεί η συμπόρευση πλατιών λαϊκών στρωμάτων με το ΚΚΕ στους αγώνες, με επόμενο μεγάλο σταθμό τα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΚΚΕ τη Δευτέρα, μέρα που φτάνει στην Ελλάδα η τρόικα, για να συζητήσει με την κυβέρνηση τα νέα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού.

Στην Αθήνα, η μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος και στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Οσοι περισσότεροι βγουν στο δρόμο, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα στην κυβέρνηση και στους συμμάχους της ότι ο λαός δε σκύβει το κεφάλι, δεν υποκύπτει στα ψευτοδιλήμματα της χρεοκοπίας, αφού το δικό του νοικοκυριό είναι που χρεοκοπεί καθημερινά από την αντιλαϊκή πολιτική.

Κυβέρνηση και τρόικα πρέπει να βρουν χιλιάδες απέναντί τους, για να σπάσει μια και καλή η κοροϊδία που επιχειρούν σε βάρος του λαού, ότι δήθεν εγκρίνει, ανέχεται και στηρίζει τη βάρβαρη πολιτική τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ