Τρίτη 12 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΑΧΤΙΔΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αισχρά ψέματα από τον Βαρβιτσιώτη στη Γλυφάδα

Ανακοίνωση για την προβοκατόρικη δήλωση του υποψηφίου της ΝΔ ότι στο ψηφοδέλτιό του περιλαμβάνονται και στελέχη του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή της, η Αχτίδα Νοτιοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ σημειώνει σχετικά με την προβοκατόρικη δήλωση του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας με τη ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την Κυριακή:

«Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας με τη ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε ανοιχτή προβοκάτσια σε βάρος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γλυφάδας, όταν δήλωσε στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ" στις 10/10/2010 ότι στο ψηφοδέλτιό του συμπεριλαμβάνονται και στελέχη του ΚΚΕ! Πρόκειται για χοντροκομμένο ψέμα.

Είναι φανερό ότι τα επιτελεία του δικομματισμού και της πλουτοκρατίας ανησυχούν από την αυξανόμενη επιρροή, το κύρος του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχειρήματα στις θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και καταφεύγουν σε αισχρές μεθόδους και ψέματα.

Οι κομμουνιστές, οι φίλοι του ΚΚΕ, οι ριζοσπάστες αγωνιστές που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ, του μνημονίου και των στηριγμάτων τους, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα με τον κοινό τίτλο "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ".

Καταδικάστε με την ψήφο σας το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΕ - πλουτοκρατίας και τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν, όπως και του Βαρβιτσιώτη, στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο.

Στις 7 Νοέμβρη ψηφίστε "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" παντού, στο Δήμο Γλυφάδας, με επικεφαλής τον Σταύρο Τάσσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ