Τρίτη 12 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δύναμη για το λαό η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο περιόδευσε χτες η Ελπίδα Παντελάκη

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο περιόδευσε χτες το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής αντιπροσωπείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τη συμμετοχή του Γιάννη Μπουλταδάκη, διευθυντή της Παιδοχειρουργικής και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ξεπερνούν το 30%, με αποτέλεσμα τα τμήματα να έχουν αδειάσει και το νοσοκομείο να λειτουργεί ουσιαστικά με καθεστώς προσωπικού ασφαλείας, χάρη στο φιλότιμο και την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων. Το τμήμα της Παιδικής Χειρουργικής, με το πλαφόν των εφημεριών και την έλλειψη ιατρών, μπορεί να ανταποκριθεί μόλις σε τρεις εφημερίες το μήνα. Οι καθαρίστριες του νοσοκομείου που δουλεύουν σε ιδιωτικό συνεργείο είναι απλήρωτες εδώ και δύο μήνες και ακόμη δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν.

«Την επόμενη μέρα των εκλογών - υπογράμμισε η Ε. Παντελάκη - αυτό που θα μετρήσει πραγματικά για τα λαϊκά στρώματα, αλλά και γενικά και θα κάνει τη διαφορά είναι αν τα ποσοστά του ΚΚΕ σημειώσουν μεγάλη άνοδο. Σας καλούμε να μετατρέψετε την οργή και την αγανάκτησή σας σε πραγματική δύναμη, με την υπερψήφιση των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ενιαία σε δήμο και περιφέρεια, που θα αλλάξει το κλίμα και θα σπάσει αυταπάτες του τίποτα δε γίνεται».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ