Τετάρτη 16 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τετάρτη 16 Ιούνη, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Λιούμη Αιγάλεω του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου «Πρόοδος» (Κορυτσάς 33) με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Επίσης, σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας, η Αχτίδα Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «H θέση της γυναίκας στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο.

-- Οι ΚΟ Ανθούπολης - Κηπούπολης του ΚΚΕ, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους (Αγ. Κυρήκου 63-65), σύσκεψη με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τον Καλλικράτη και τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές».

-- Περιοδεία στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 12.30 μ.μ., κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Υγείας της ΚΟΘ του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή Σοφία Καλαντίδου.

-- Την Τετάρτη 23 Ιούνη, εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας στο σοσιαλισμό» διοργανώνουν η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Τομεακές Οργανώσεις Υπηρεσιών και Κατάρτισης της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Την Πέμπτη 24 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Μπασκετάκι Γαλατσίου (Παλιό Τέρμα, Γαλατσίου και Βεΐκου), η Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ. Θα προβληθεί αφιέρωμα για τη ζωή των γυναικών στις σοσιαλιστικές χώρες. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ