Σάββατο 5 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 51
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΡΟΗ πετρελαίου - πολύ μικρής έκτασης σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ - διαπιστώθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή έξω από τις εγκαταστάσεις του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής (ΑΣΠ) Χίου. Αρχικά εντοπίστηκε μικρή ελαιοκηλίδα και στη συνέχεια ενημερώθηκε η ΔΕΗ από το Λιμεναρχείο ότι αναβλύζουν ψήγματα καυσίμου από τον αγωγό πετρέλευσης του ΑΣΠ. Διαπιστώθηκε πρόβλημα στεγανότητας σε τάπα του αγωγού και αποκαταστάθηκε η ζημιά.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ σε δασικές εκτάσεις, στο Γαλαξίδι και στο δήμο Μουσούρων Χανίων απασχολούσαν μέχρι αργά χτες το βράδυ την Πυροσβεστική. Οι ισχυροί άνεμοι καθυστούσαν δύσκολη την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο από τις επίγειες όσο και από τις εναέριες δυνάμεις. Παρ' όλα αυτά, δεν πλησίασαν και κατά συνέπεια δεν απείλησαν κατοικημένες περιοχές. Και οι δύο πυρκαγιές είχαν τεθεί υπό έλεγχο στις 9 χτες το βράδυ.

ΕΠΙΘΕΣΗ από περίπου 50 άτομα δέχθηκαν προχτές το πρωί, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας εισαγγελέας αλλά και αστυνομικοί, που βρίσκονταν σε σπίτι στα Ανώγεια της Κρήτης και διενεργούσαν έρευνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ