Σάββατο 5 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 51
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη

«Τόσο η Ολομέλεια των Προέδρων όσο και ο ΔΣΑ με την τακτική τους έχουν συντελέσει αποφασιστικά στη διαμόρφωση της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνει η μεγάλη μάζα των δικηγόρων, καθώς διαχρονικά υλοποιούν τις πολιτικές επιλογές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΕΕ, χωρίς καμιά ουσιαστική αντίσταση, ερήμην της μεγάλης πλειοψηφίας των δικηγόρων, στερώντας τους κάθε δικαίωμα ενημέρωσης, λόγου και γενικής συνέλευσης». Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων Αθήνας».

Η Αγωνιστική Συμπαράταξη καλεί τους δικηγόρους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να συμπορευτούν με το εργατικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμενους και τα λαϊκά στρώματα και να οργανώσουν τον κοινό τους αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η Αγωνιστική Συμπαράταξη διοργανώνει την Τρίτη 8 Ιούνη, στις 12 το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Πρόνοιας. Επίσης, καλεί τους δικηγόρους της Αθήνας σε συνέλευση την Πέμπτη 17 Ιούνη στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, χωρίς να περιμένει την απόφαση του σημερινού ΔΣ του συλλόγου, που με την παρελκυστική πολιτική του κινείται σε καθαρά συντεχνιακά και διαχειριστικά πλαίσια, ξεκόβοντας τα προβλήματα των δικηγόρων απ' τη γενικευμένη αντιλαϊκή επίθεση και τις επιπτώσεις της στα λαϊκά στρώματα.

  • Σε 5ήμερη απεργία κατεβαίνουν οι δικηγόροι όλης της χώρας την επόμενη εβδομάδα με απόφαση - κατά πλειοψηφία - της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Η αποχή των δικηγόρων αρχίζει από τη Δευτέρα 7 Ιούνη μέχρι τις 11 Ιούνη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ