Τετάρτη 10 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί τους αγώνες

«Αν είναι διακόσιοι άνθρωποι και κλείνουν την Πανεπιστημίου, πρέπει και οι ίδιοι να αναλογιστούν ότι μ' αυτόν τον τρόπο δεν κερδίζουν στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους...».

Πρόκειται για απόσπασμα δήλωσης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των απολυμένων στην πρώην «Ολυμπιακή» που συνεχίζουν τον αποκλεισμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Σε ποιον ανήκει; Στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, που με αφορμή χτεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ βρήκε, όπως φαίνεται, αφορμή για να στηρίξει όσους προσπαθούν να βάλουν φραγμό στις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων.

Αυτός είναι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που από τη μια μεριά πασχίζει να εμφανίζεται ως υπερεπαναστάτης και από την άλλη βρίσκει πάντα τρόπο για να «προσγειώσει» τους εργαζόμενους στο «ρεαλισμό» που απαιτεί η ανταγωνιστικότητα. Γι' αυτό και καμιά έκπληξη δεν προκαλεί η υιοθέτηση από τη μεριά των οπορτουνιστών του επιχειρήματος που πάγια χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να συκοφαντήσουν τους εργατικούς αγώνες, ότι δηλαδή δε γίνεται οι εργάτες να κλείνουν δρόμους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ