Κυριακή 24 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα τα εγκαίνια των νέων γραφείων

Στις 12.30 μ.μ. η συγκέντρωση στην Πάτρα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος

Η πρόσοψη των νέων ιδιόκτητων γραφείων που εγκαινιάζονται σήμερα
Η πρόσοψη των νέων ιδιόκτητων γραφείων που εγκαινιάζονται σήμερα
Μια σημαντική στιγμή για τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες της Πελοποννήσου και της Αχαΐας, αλλά και συνολικά για το Κόμμα, αποτελούν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στα Ταμπάχανα (οδός 12ου Συντάγματος 34), που πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 24 Γενάρη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης των εγκαινίων, έχει ως εξής:

  • Στις 12.30 μ.μ., μεγάλη πολιτική συγκέντρωση έξω από τα νέα γραφεία, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Το «άνοιγμα» της συγκέντρωσης θα κάνει ο γραμματέας της ΕΠ, Κώστας Μπάτσικας.
  • Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει γλέντι στο κέντρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» (Οθωνος - Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων).

Το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς χιλιάδων μελών, οπαδών και φίλων του Κόμματος, πάνω στην οποία θεμελιώθηκε το κτίριο των νέων γραφείων, δίνουν και τα παρακάτω στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα:

Πάνω από 2.000 είναι τα κόκκινα μεροκάματα που δόθηκαν είτε με εργασία συντρόφων και φίλων οικοδόμων - τεχνικών κλπ., είτε με οικονομική προσφορά. Υπήρξαν και ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως μαθητές - φοιτητές - παιδιά λαϊκών οικογενειών, που έδιναν ακόμα και το χρονιάτικο χαρτζιλίκι, άνεργοι από το επίδομα...

Ηταν πολλές χιλιάδες ευρώ η προσφορά σε υλικά και εξοπλισμό από πολλούς επαγγελματίες, ακόμα και ανθρώπους πέρα από το ΚΚΕ, όπως σημαντική ήταν και η συμβολή της ομάδας των τεχνικών του ΚΚΕ (μηχανικοί - αρχιτέκτονες κ.ά.). Ξεχωριστή σε κάθε περίπτωση παραμένει η προσφορά του οικοπέδου πάνω στο οποίο χτίστηκαν τα γραφεία, από τους συντρόφους Φώτη και Ζωή Κοτσόκολου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συλλυπητήρια(21/3/2019)
«Εφυγε» ο σύντροφος Σάκης Μελλίδης(5/12/2014)
Πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους και το λαό(27/3/2010)
Τελευταίο Σαββατοκύριακο της έκθεσης(4/2/2010)
Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα(9/11/2008)
«Ανοίγουν» σήμερα οι εκδηλώσεις στο Μαίναλο(30/5/2008)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org