Κυριακή 17 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Αναπροσαρμόζει κατά 50% το στόχο

Στο 106% έχει καλυφθεί το πλάνο της Εξόρμησης. Την Κυριακή 24/1 τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων στην Πάτρα

Η πρώτη μέχρι στιγμής Κομματική Οργάνωση, η Οργάνωση Πελοποννήσου, έχει ήδη καλύψει το πλάνο της κατά 106%, από τη Δευτέρα 11/1. Σε συνεδρίασή του, το Γραφείο της ΕΠ, εκτιμώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη υπερκάλυψη και θέλοντας να συμβάλει στην επιτυχία της πανελλαδικής άμιλλας που έχει κηρύξει η ΚΕ του Κόμματος ανάμεσα στις Οργανώσεις και τα μέλη του ΚΚΕ, αποφάσισε την αναπροσαρμογή του πλάνου της ΚΟ Περιοχής κατά 50%.

Κορυφαία στιγμή στη δράση της Οργάνωσης είναι και τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων Γραφείων της Επιτροπής Περιοχής στα Ταμπάχανα της Πάτρας (οδός 12ου Συντάγματος 34), που θα γίνουν την Κυριακή 24 Γενάρη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης των εγκαινίων έχει ως εξής: Στις 12.30 το μεσημέρι διοργανώνεται μεγάλη πολιτική συγκέντρωση έξω από τα νέα γραφεία με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Το «άνοιγμα» της συγκέντρωσης θα κάνει ο Γραμματέας της ΕΠ Κώστας Μπάτσικας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι στο κέντρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» (Οθωνος - Αμαλίας και Τριών Ιεραρχών).

Ακόμα, στο χώρο των γραφείων, από το Σάββατο 23 Γενάρη, θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων για την τοπική δράση του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος στη μεγάλη δεκαετία 1940 - 1950. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ