Κυριακή 10 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

Ο Αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας, προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 6η δόση, ακόμα 1.000 ευρώ.

***

Εργαζόμενοι στις τράπεζες του Ν. Ζακύνθου προσφέρουν για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ, του κόμματος που παλεύει αταλάντευτα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και ως απάντηση στον αντικομμουνισμό, το ποσό των 685 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

***

Ο Γ.Κ., με αφορμή τη γέννηση του γιου του, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το ποσό των 300 ευρώ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης με σκοπό ένα σοσιαλιστικό μέλλον για τα νέα παιδιά.

***

Φίλοι του ΚΚΕ από τη Ν. Αλικαρνασσό, στη μνήμη όλων των αγωνιστών του λαϊκού κινήματος, προσφέρουν στο Kόμμα 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανατολικών της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου.

***

Στη μνήμη των γονιών μας, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και στην μνήμη της εξαδέλφης μας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΔΡΙΩΤΗ, καθώς και της νύφης μας ΣΟΝΙΑΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Νίκος και Ελένη Ιωαννίδη

***

Αντί στεφάνου στη σορό της αδερφής μας ΒΟΥΛΗΣ ΝΤΙΝΟΥ που έφυγε πριν από λίγες μέρες, δίνουμε 100 ευρώ στο Κόμμα.

Χόρη - Νάσος

***

Ο σ/φος Νίκος Σφακιανάκης προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου.

***

H Ε. Σ. προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου, στη μνήμη της εξαδέλφης της.

Προσφορές για το Μνημείο

Ο σ. Μαρκέτος Λεωνίδας, από Μόντρεαλ Καναδά, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ προς τιμή όλων όσοι έπεσαν για τα ιδανικά του Κόμματος.

Ο σύντροφος Στάθης Καλαμπόκης προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ηλιούπολης, για το μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού της Φλώρινας.

***

Ο Μπαχτσεβάνης Απόστολος πρόσφερε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για το Μνημείο του ΔΣΕ στο Λάκκο της Φλώρινας, όπου βρίσκονται θαμμένοι εκατοντάδες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ που έπεσαν στη μάχη της Φλώρινας.

***

Ο Μακρονησιώτης αγωνιστής Βερβεράκης Δημήτρης, από τη Νέα Ζίχνη Σερρών προσφέρει, μέσω ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, στη μνήμη του Ι. Στάλιν που επικεφαλής του Κόκκινου Στρατού συνέβαλε στην κατατρόπωση του Φασισμού-Ναζισμού, 1.250 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ