Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΖΕΦΥΡΙ - ΜΕΝΙΔΙ
Προβλήματα από την καταιγίδα

Η διαχρονική εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την ανυπαρξία έργων αντιπλημμυρικής προστασίας έπνιξε για μια ακόμα φορά τους κατοίκους των Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Μενιδίου που βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στη χτεσινή δυνατή νεροποντή, αλλά και τη χαλαζόπτωση.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στα Ανω Λιόσια, αφού στο ρέμα της Γιαννούλας δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση, παρά το γεγονός ότι είχε «σπάσει» εδώ και καιρό σε δύο μεριές... Ετσι, χτες ξεχείλισε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και υπόγεια. Ακόμα, το ρέμα της Εσχατιάς, που διασχίζει τα Ανω Λιόσια, ξεχείλισε, με αποτέλεσμα η Λεωφόρος Φυλής να μετατραπεί σε ποτάμι. Και στο Μενίδι δρόμοι και πλατείες πλημμύρισαν. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στη Λεωφόρο Καραμανλή, αλλά και στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Λεωφόρου Δεκελείας με τους καταστηματάρχες να δίνουν για μια ακόμα φορά μάχη με τα νερά.

Χαλάζι έπεφτε για περίπου 10 λεπτά στο Χαϊδάρι, αλλά και σε πολλές περιοχές του Πειραιά. Μέχρι αργά χτες το απόγευμα, η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 40 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως σε Χαϊδάρι, Ανω Λιόσια, Κερατσίνι και Μενίδι. Σημαντικά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και στα δυο της ρεύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ