Σάββατο 7 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - περιοδείες του ΚΚΕ

-- Στη Νιγρίτα Σερρών, την Κυριακή 8/11, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Γερακίνα», θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε εκδήλωση στη Βόνιτσα, την Κυριακή 8/11, με θέμα «Οι μετεκλογικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 11 π.μ. στην αίθουσα του δημαρχείου, θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Στη Νάουσα, τη Δευτέρα 9/11, στις 7.30 μ.μ., στο στέκι νεολαίας, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Η επόμενη μέρα των εκλογών και η οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική» πραγματοποιεί η Εργατική Αχτίδα της ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 9/11, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με ομιλητή τον Αποστόλη Τασούλα, γραμματέα της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 11/11, στις 7 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στη ΔΕΗ Πειραιά, θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής του Κόμματος.

-- Την Πέμπτη 12/11, στις 7 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στη ΔΕΗ Καλλιθέας, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ