Τρίτη 19 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Νέα κινητοποίηση με αίτημα την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης για το 2009, διοργανώνει σήμερα η Ενωση Λογιστών Αθήνας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Νέων Λογιστών. Στις 6.30 μ.μ., θα γίνει συζήτηση με θέμα «Οι διακοπές είναι δικαίωμα» στην αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδης» (Κάνιγγος 27) και θα ακολουθήσει ενημέρωση για τη ΣΣΕ και πορεία στα γραφεία του ΣΕΒ.

«ΤΖΑΜΠΟ»: Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία στα «Τζάμπο», με νέα κινητοποίηση, που διοργανώνει αύριο, στις 7 μ.μ., στη Λάρισα, η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν την περασμένη Παρασκευή, σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

ΓΓ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν σήμερα και αύριο (12.30-14.30) οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (πρώην υπουργείο Τύπου), διεκδικώντας οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Απεργούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στη Γενική Τράπεζα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ασφαλιστικό τους ταμείο. Σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομίας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 24ωρη απεργία θα κάνουν την Πέμπτη 21 Μάη οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου, εκατοντάδες από τους οποίους βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της απόλυσης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ