Τετάρτη 29 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑμΕΑ: Κάλεσμα στα μέλη του να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17 Μάη 2009 στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος) απευθύνει ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων. Στη γενική συνέλευση θα γίνει απολογισμός της Προσωρινής Διοικούσας και εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και προσδιορισμός των αρχαιρεσιών του συλλόγου. Η Προσωρινή Διοικούσα ενημερώνει πως εγκρίθηκε η σύσταση και το καταστατικό του συλλόγου και καλεί τα μέλη του να διακινήσουν την πρόσκληση και την αίτηση εγγραφής στο περιβάλλον τους, στο θεραπευτήριο, στο ειδικό σχολείο και το χώρο εργασίας.

ΟΓΕ: Η «διευθέτηση του χρόνου εργασίας: ο νέος εργασιακός μεσαίωνας» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα, 29 Απρίλη, ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα) και ομιλήτρια θα είναι η Λιάνα Κανέλλη.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι γιατροί στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των μηνών Γενάρη, Φλεβάρη και Μάρτη. Οι γιατροί διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να τους καταβληθούν τα χρήματά τους και απαιτούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ