Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές «συνομιλίες»

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, ερμηνευτής και μουσικός Γιάννης Χαρούλης ξεκινά σήμερα,στο «Σταυρό του Νότου», με μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, καινούργια με παλιότερα τραγούδια. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα παρουσιάζει τα καινούργια τραγούδια, που έγραψε για εκείνον ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και κομμάτια που έχει αγαπήσει.

  • Σ' ένα μουσικό ταξίδι από την Κρήτη ως τη Μικρασία, από εκεί στην Ανατολή και πάλι πίσω στα Βαλκάνια, προσκαλούν οι «Χαϊνηδες», σήμερα και αύριο, στην «Αυλαία» (Αγ. Ορους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, 210 3474074). Πλούσια, εκρηκτικά ηχοχρώματα, πάθος, μεράκι και τραγούδια - γέφυρες ανάμεσα στο χτες και το σήμερα.
  • Τσαμπουνοσύναξη, σήμερα και αύριο (10 μ.μ.), στην «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος, 210 9270628). Δεκαπέντε τσαμπουνιέρηδες από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Σάμο, την Αθήνα θα προσφέρουν δύο νύχτες, πλημμυρισμένες από το διονυσιακό ηχόχρωμα της τσαμπούνας. Κι επειδή η τσαμπούνα έχει ταυτιστεί με τις Απόκριες, όποιος θέλει μπορεί να είναι μασκαρεμένος.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org