Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πανέτοιμες όλες οι δυνάμεις για την επιτυχία της Εξόρμησης

Πανέτοιμες είναι οι δυνάμεις της ΚΟΘ του ΚΚΕ να δώσουν τη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που αρχίζει την 1η Δεκέμβρη και στόχο έχει ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα στους εργαζόμενους, ενόψει και του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος. Στις ΚΟΒ, αφού τονίστηκε η σημασία της αξιοποίησης της πλούσιας θετικής εμπειρίας, εκφράστηκε με μαχητικότητα και αισιοδοξία η προσπάθεια για υπερκάλυψη των αυξημένων πλάνων. Ταυτόχρονα, σύντροφοι και συντρόφισσες δεσμεύονταν για υπερκάλυψη βάζοντας συγκεκριμένους στόχους κάλυψης για την πρώτη μέρα, την πρώτη βδομάδα, το μήνα. Η προετοιμασία έχει από καιρό ολοκληρωθεί με συζήτηση σε όλα τα επίπεδα και καλό σχεδιασμό, ενώ όλα τα μέλη, αλλά και πάρα πολλοί φίλοι του Κόμματος έχουν εφοδιαστεί με κουπόνια.

Η επιτυχία αυτής της Εξόρμησης αποκτά ξεχωριστή σημασία και για το λόγο ότι στόχευση αποτελεί η οικοδόμηση του κτιρίου στέγασης του Αρχείου του Κόμματος. Στο κλίμα αυτό της αισιοδοξίας για την επιτυχία της καμπάνιας συμβάλλει και η επιτυχία της έκθεσης των ντοκουμέντων του Κόμματος που λειτουργεί το διάστημα αυτό στη Θεσσαλονίκη.

«Εγκαιρα οι τοπικές οργανώσεις της περιοχής προετοιμάστηκαν για την Οικονομική Εξόρμηση σ' όλη την κλίμακα της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς η εξόρμηση αυτή γίνεται ενόψει του Συνεδρίου και με σκοπό να προχωρήσει η οικοδόμηση του 4ώροφου κτιρίου, στο οποίο θα στεγαστεί το Αρχείο του Κόμματος», τονίζει ο Λάκης Νικητίδης, οικονομικός υπεύθυνος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ.

«Από τη συζήτηση που προηγήθηκε στις οργανώσεις, επισημαίνει, διαπιστώθηκε η μεγάλη διάθεση των συντρόφων για κάλυψη των πλάνων που είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ό,τι τις προηγούμενες φορές. Η ΚΟΘ του ΚΚΕ αισιοδοξεί ότι από την πρώτη μέρα θα καλύψει το 25% του πλάνου της και, ήδη, οι κομματικές δυνάμεις βρίσκονται σε μεγάλη κινητικότητα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ιδιαίτερα οι κλαδικές οργανώσεις σχεδιάζουν εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και στοχεύουν με το μεγάλο άνοιγμα που προγραμματίζουν να απευθυνθούν σε διπλάσιο κόσμο από αυτόν που απευθύνθηκαν στην τελευταία οικονομική εξόρμηση», συμπληρώνει ο Λάκης Νικητίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ