Κυριακή 9 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στην Καστοριά

Εκεί δοκιμάζεται σήμερα από την τοπική ομάδα ο πρωτοπόρος Ατρόμητος

Επικίνδυνη έξοδο για τον Ατρόμητο στην Καστοριά

Eurokinissi

Επικίνδυνη έξοδο για τον Ατρόμητο στην Καστοριά
Στην Καστοριά θα γίνει το σημαντικότερο ματς της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εκεί η ομώνυμη ομάδα που θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Ο κόουτς των «γουναράδων» Ηλίας Αποστολίδης δηλώνει: «Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Στην άλλη πλευρά, ο νεαρός τεχνικός του Περιστερίου υποστηρίζει: «Είμαστε στην κορυφή, όμως σε κάθε παιχνίδι δίνουμε εξετάσεις. Ολοι θέλουν να μας νικήσουν και αυτό κάνει την αποστολή μας ακόμη δυσκολότερη».

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλες αναμετρήσεις: Στη Βέροια η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό. Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα. Στο νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα θα κοντραριστεί με τον Πιερικό. Στο Βόλο ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην Καλαμάτα. Στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννενα.

Η Καλαμαριά θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με την αναμέτρηση στη Νεάπολη μεταξύ Ιωνικού και Αναγ. Καρδίτσας.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ