Σάββατο 24 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οι «φίλοι» του ΟΤΕ (1)

Από τους πιο γνωστούς «φίλους» του ΟΤΕ είναι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Πλήθος οι εμφανίσεις του προέδρου της κ. Παναγόπουλου που προσπαθεί (εις άπταιστον ΠΑΣΟΚικήν) να εμφανιστεί ως υπέρμαχος της μη εκποίησης του ΟΤΕ και συνολικά της δημόσιας περιουσίας.

Το ερώτημα είναι το «πώς» και «αν» αυτή η θέση (στα λόγια) συμπίπτει με τα έργα και με τα γραπτά (τα οποία ως γνωστόν, μένουν) της ΓΣΕΕ. Και στα «γραπτά» τι λέει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ; Οτι αν είναι να... βοηθηθεί το εφεύρημα της ΝΔ, το λεγόμενο «Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης των Γενεών», τότε δεν πειράζει «να φάμε κι εμείς κάτι από το ξεπούλημα» (αυτό δεν το λένε έτσι, εμείς το «μεταφράζουμε») των δημόσιων επιχειρήσεων!

Ως εκ τούτου, λοιπόν, η θέση της ΓΣΕΕ είναι να μπει χέρι στα λεφτά από τις ιδιωτικοποιήσεις των πρώην ΔΕΚΟ, άρα και του ΟΤΕ, που - κατά τα άλλα - υποτίθεται ότι είναι μια πολιτική εκποίησης, την οποία... αντιπαλεύει!

Το απόσπασμα από το κείμενο που η ΓΣΕΕ παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου στις 6/11/2007, για τη χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού, νομίζουμε δε χρειάζεται περαιτέρω σχόλια, για το συγκεκριμένο είδος «φίλων» του ΟΤΕ και εν γένει της δημόσιας περιουσίας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ