Κυριακή 18 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες αντιιμπεριαλιστικές δραστηριότητες

Πορείες Ειρήνης σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην Κερασίτσα και σε άλλες πόλεις

Από πρόσφατη αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση της ΕΔΥΕΘ

Motion Team

Από πρόσφατη αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση της ΕΔΥΕΘ
Σήμερα Κυριακή 18 του Μάη, στην Κερασίτσα, οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου πραγματοποιούν Πορεία Ειρήνης, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από την Κερασίτσα, γενέτειρα του Γρηγόρη Λαμπράκη, και θα τερματίσει στις 7 μ.μ. στην Τρίπολη, όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα. Εκτός απο τα πούλμαν απο Αθήνα, θα φύγει πούλμαν και από το Λουτράκι στις 1 το μεσημέρι.

Στη Θεσσαλονίκη η πορεία ειρήνης θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη Σταυρούπολη και μέσω του αμερικάνικου προξενείου θα καταλήξει στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη.

Στο Κιλκίς θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί απο την πλατεία Ειρήνης αυτοκινητοπομπή που θα καταλήξει στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας στις 10 το πρωί. Στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας, όπου εδρεύει η δύναμη Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ, θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός του στρατοπέδου από την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και την ΕΔΥΕΘ. Στη συνέχεια, η αυτοκινητοπομπή θα επιστρέψει στο Κιλκίς με ενδιάμεσο σταθμό το στρατόπεδο της Κριστόνας, όπου εδρεύει μονάδα εκπαίδευσης αξιωματικών της δύναμης ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ.

Αλλες δραστηριότητες

-- Σήμερα Κυριακή 18 του Μάη πορείες θα γίνουν στην Κατερίνη και στη Μυτιλήνη.

-- Το Σάββατο 24 του Μάη, στην Πρέβεζα, οι Επιτροπές Ειρήνης Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν Πορεία Ειρήνης από τη ΝΑΤΟική βάση των «ΑΒΑΚΣ» στο Ακτιο έως την Πρέβεζα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ