Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκδηλώσεις προς τιμήν του Ν. Μπελογιάννη

Με μεγάλη παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Πάτρα την Κυριακή 13 του Απρίλη, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Ν. Μπελογιάννη, που διοργανώνει η ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στο κλειστό θέατρο (Λαδόπουλου), Ακτή Δυμαίων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει κατά σειρά:

-- Ανοιγμα από τον Κώστα Μπάτσικα, γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Προβολή ντοκιμαντέρ.

-- Απαγγελία ποιήματος του Γιάννη Ρίτσου από τον ηθοποιό και βουλευτή Κ. Καζάκο.

-- Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

-- Ενορχηστρωμένη παρουσίαση αφήγησης της ζωής και της δράσης του Ν. Μπελογιάννη από τους Β. Κολοβό και Τ. Σταθέα σε κείμενα της Ντίνας Τσούβα.

-- Υμνος της Γ΄ Διεθνούς.

  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ν. Ηλείας της ΚΟΑ δρομολογεί πούλμαν από την Αθήνα για τη συγκέντρωση στην Πάτρα. θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Αμαλιάδα στο μνημείο του Ν. Μπελογιάννη.
Αλλες εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 11/4

-- Στην Καλαμάτα (στο ΑΕΙ), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «90 χρόνια ΚΚΕ - Αφιέρωμα στον Μπελογιάννη - Επίκαιρα μηνύματα».

Το Σάββατο 12/4

-- Στην Αμαλιάδα (πλατεία Μπελογιάννη), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «90 χρόνια ΚΚΕ - Αφιέρωμα στον Μπελογιάννη - Επίκαιρα μηνύματα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ