Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
Πλατιά εξόρμηση για την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας

Το πρόγραμμα συγκεντρώσεων, στις οποίες θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, συνεχίζεται την επόμενη βδομάδα με ανοιχτές συγκεντρώσεις στις παρακάτω πόλεις:

-- Την Παρασκευή 18/4 στα Γιάννενα.

-- Το Σάββατο 19/4 στο Αγρίνιο.

Μετά το Πάσχα, θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα κορυφωθούν με μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Αλλες εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ:

-- Στις 8 μ.μ. στο Τουριστικό Περίπτερο ΕΛΗΑ στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Θ. Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών (οδός Παπακυριαζή), από την ΚΟ Εκπαιδευτικών Λάρισας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ:

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους & Πανεπιστημίου) από την Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων της ΚΟΑ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4:

-- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης γωνία). Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης, στο άλσος «Δημήτρης Κιντής». Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος) συγκέντρωση Ηπειρωτών της Αθήνας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/4:

-- Στις 5.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110) από την Αχτίδα του Χρηματοπιστωτικού συστήματος της ΚΟΑ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ