Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Εικαστικές περιπλανήσεις
Εργο της Λουΐζας Κακίση
Εργο της Λουΐζας Κακίση
  • Υδατογραφίες, λάδια και ακριλικά, παρουσιάζει η Ελένη Μιχαήλου, στην έκθεση (από 6/11) στην γκαλερί «7» (Ζαλοκώστα 7). Με αυτήν την έκθεση ολοκληρώνεται ένας κύκλος δουλιάς της ζωγράφου, που παρουσιάστηκε σε προηγούμενες διοργανώσεις.
  • Χαρακτική και ζωγραφική του Παναγιώτη Τέτση, παρουσιάζεται στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου (Γουναροπούλου 6, Ανω Ιλίσια). Διάρκεια έως 16/12.
  • Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μ.μ.) στην «Titanium yiayiannos Gallery» (Βασ. Κωνσταντίνου 44), έκθεση ζωγραφικής του Απόστολου Γιαγιάννου με τίτλο «One Wey». Θα εκτεθούν 20 πίνακες μεγάλων διαστάσεων.
  • «Επικοινωνία και μοναξιά» τιτλοφορείται η έκθεση έργων της Λουίζας Κακίση, στην γκαλερί «Αδάμ» (Ν. Βάμβα 5).
  • Στο Βυζαντινό - Χριστιανικό Μουσείο, φιλοξενείται έκθεση των ζωγράφων: Μανώλη Χάρου και Μανώλη Ζαχαριουδάκη, με τίτλο «Απόπειρες Εφαρμοσμένης Μεταφυσικής». Διάρκεια έως 30/11.
  • Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Ξανθοπούλου με τίτλο «πραγματικότητες», εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μ.μ.) στο «Αέναον» (Κατεχάκη 70). Περιλαμβάνει μία μεγάλη ενότητα 28 έργων από την πρόσφατη δουλιά της και 2 έργα «γέφυρες», που δείχνουν την πορεία της από τις «φιγούρες» της προηγούμενης ενότητας, μέχρι τις τωρινές «πραγματικότητες».
  • Η γκαλερί «έκφραση γιάννα γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9α), παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Σίσκου. Ο καλλιτέχνης, με κεντρικό θεματικό άξονα την ανθρώπινη φιγούρα, διηγείται περιπέτειες της ψυχής και της σάρκας, πλαισιώνοντας τις μορφές του με ακάνθινα μοτίβα ή με ονειρικά σχήματα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ