Κυριακή 5 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΔΙΗΓΗΜΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Της Βικτωρίας Τσάγκα

Γεννήθηκα το 1970 στην Τασκένδη της Ρωσίας, μια πόλη - κήπο. Στην Ελλάδα ήρθα με την οικογένεια μου, το 1979. Εδώ πήγα στην τρίτη τάξη του Δημοτικού σχολείου, τελείωσα το Λύκειο και πέτυχα στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με την Ποίηση ασχολούμαι τα 5 τελευταία χρόνια. Η καταγραφή σκέψεων είναι για μένα εσωτερική ανάγκη, μια πνοή, χωρίς την οποία είναι δύσκολο να ζήσω. Είναι μια έκθεση συναισθημάτων, ιδεών, σκέψεων και απόψεων. Εγώ και το χαρτί αποτελούμε μια σχέση ζωτική, για να επέλθει μετά η δεύτερη διαδικασία επεξεργασίας, η ανάγνωση της σύνθεσης. Πολλές φορές, μ' αυτό τον τρόπο, αδειάζω από μέσα μου τον πόνο, τη θλίψη και όχι πάντα, τη χαρά ή την ευτυχία. Ετσι αποφορτίζομαι, συνεχίζω να ελπίζω και να ζω, προσφέροντας (όσο αυτό είναι δυνατό) κάτι από μένα, σε όσους έχω την τιμή να διαβάζουν τα γραφόμενά μου.

Επίσης, ασχολούμαι με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία, οι οποίες είναι από τις αγαπημένες μου ενασχολήσεις. Εχω γράψει αρκετά πεζά, τα οποία σκέφτομαι να εκδώσω. Κατοικώ στο Γαλάτσι, που αγαπώ πολύ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ