Κυριακή 15 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με εμπιστοσύνη στη δύναμη και στο δίκιο σου ψήφισε ΚΚΕ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πολιτική εξόρμηση του Κόμματος σε όλη τη χώρα, με περιοδείες, συγκεντρώσεις, άλλες δραστηριότητες. Ηδη, οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ έχουν ρίξει όλες τις δυνάμεις τους στη μάχη ώστε να φτάσουν παντού. Δίπλα σε κάθε εργάτη, σε κάθε νέο άνθρωπο, σε κάθε λαϊκή οικογένεια, δίπλα στους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους συνταξιούχους.

Βασικό όπλο σε αυτή την προσπάθεια είναι και το προεκλογικό έντυπο υλικό του Κόμματος. Υλικό που βρίσκεται ήδη στα χέρια των μελών και φίλων του ΚΚΕ, μοιράζεται στο λαό στις καθημερινές εξορμήσεις και γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Στα φυλλάδια αυτά βρίσκονται οι άξονες της πολιτικής του ΚΚΕ για τα πλέον σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια.

Το βασικό σύνθημα που δεσπόζει είναι: «Με εμπιστοσύνη στη δύναμη και στο δίκιο σου ψήφισε ΚΚΕ. Για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ». Το ΚΚΕ ζητά την ψήφο του λαού για «ισχυρό λαϊκό κίνημα που θα διεκδικεί τα δικαιώματά σου, θα αντιπαλεύει τα χειρότερα που έρχονται, θα αντεπιτίθεται σταθερά, για να ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας, να δρομολογηθούν θετικές διεργασίες, να υπάρξει προοπτική, ιδιαίτερα για τη νεολαία».

Ηδη, πέρα από το κεντρικό προεκλογικό έντυπο του Κόμματος, κυκλοφορούν τα φυλλάδια για το Ασφαλιστικό και την πρόταση του ΚΚΕ για τις συντάξεις, τις θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους - μικρούς ΕΒΕ, το επίκαιρο ζήτημα των πυρκαγιών των δασών και την ανάγκη να πάρει τέλος η πολιτική που ενθαρρύνει τους εμπρηστές και επιβραβεύει τους καταπατητές. Τα σύντομα και περιεκτικά αποσπάσματα αυτού του υλικού προσφέρονται για την καλύτερη γνώση και τον εξοπλισμό με επιχειρήματα που απαιτούνται ενόψει των βουλευτικών εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ