Κυριακή 3 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Συμπράξεις και εκπλήξεις

Ενα πρόγραμμα γεμάτο από απρόσμενες μουσικές συμπράξεις και εκπλήξεις θα παρουσιάσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σάκης Μπουλάς, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αντώνης Μιτζέλος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στις 5 Ιουνίου, στο Πέραμα, στο πλαίσιο του γιορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9.30μμ, στο Στάδιο «Πρόνοιας» (2ης Μαρτίου και Ηπείρου).

Οι «Ηρωες με καρμπόν», τα τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συναντούν παλιότερα κομμάτια του δημιουργού, φτάνοντας μέχρι την εποχή των «Τερμιτών». Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του δύο ακόμη πρώην «Τερμίτες», ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Φίλιππος Σπυρόπουλος για να ...ροκάρουν και να θυμίσουν δημιουργίες - σταθμούς. Από την παράσταση δε θα λείψουν και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των υπολοίπων της συντροφιάς. Ο Σάκης Μπουλάς θα ερμηνεύσει αγαπημένα του κομμάτια από ένα ευρύ μουσικό φάσμα που φτάνει μέχρι και την όπερα. Ενα απίστευτης ενέργειας κιθαριστικό σόου - αναφορά στο ροκ - θα είναι η σύμπραξη του Δημήτρη Σταρόβα και του Αντώνη Μιτζέλου. Κιθαριστικές... κόντρες που είναι δύσκολο να περιγραφούν, από δύο εξαιρετικούς μουσικούς, πάνω σε ροκ κομμάτια ξένα και ελληνικά...

Οπως πληροφορούμαστε, η αξιόλογη αυτή μουσική συντροφιά, με το ίδιο πρόγραμμα, θ' ακολουθήσει μια μεγάλη συναυλιακή διαδρομή, με 25 και πλέον συναυλίες σ' όλη την Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org