Παρασκευή 6 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απαξίωση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας»

Χρόνια τώρα βροντοφωνάζει το ΚΚΕ ότι στόχος και της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής της ΝΔ είναι η διάλυση και η απαξίωση του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας», προκειμένου είτε να πουληθεί αντί «πινακίου φακής» είτε να βάλει «λουκέτο».

Στη θέση αυτή φαίνεται να προσχωρούν οψίμως και οι φιλικές προς την κυβέρνηση εφημερίδες. Παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω σχόλιο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»:

«Κάποιοι, φαίνεται, έχουν βαλθεί να διαλύσουν ολότελα την "Ολυμπιακή Αεροπορία". Δεν εξηγείται αλλιώς αυτός ο χαμός με τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις πτήσεων τις τελευταίες μέρες... Αιτία; Ακουσον άκουσον. Εληξαν οι συμβάσεις των εποχικών ιπτάμενων και πρέπει να γίνουν νέες προσλήψεις. Και όλα αυτά ενόψει Πάσχα. Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από το μπάχαλο στην ΟΑ; Μα, οι Ελληνες και ξένοι ανταγωνιστές της εταιρείας...».

Το μόνο που δεν επισημαίνει ο σχολιογράφος είναι ότι γι' αυτή την κατάσταση, αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι κυβερνήσεις, και η σημερινή και η προηγούμενη, όπως και η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση της εταιρείας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ