Κυριακή 1 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΔΙΗΓΗΜΑ
Βιογραφικό της Ιωάννας Φωτιάδου

H Ιωάννα Φωτιάδου γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές εργάστηκε σε υπηρεσία του δημόσιου τομέα και δημιούργησε οικογένεια.

Παράλληλα, διδάχτηκε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ζωγραφική και φωτογραφία.

Το 1986 εγγράφηκε σε κολέγιο των ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε το τμήμα Βασικών Σπουδών στην ψυχολογία - ψυχογραφία - θεραπευτική κινητική και κατόπιν το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.

Από το 1990 μέχρι το 2000 συνεργάστηκε με επιχειρήσεις στον τομέα δημοσίων σχέσεων, καθώς και με το Πειραματικό Θέατρο Λάρισας, όπου και εκπαιδεύτηκε στην τέχνη του θεάτρου και για το οποίο έγραψε δύο θεατρικά έργα για παιδιά.

Γράφει από τα μαθητικά της χρόνια, χρονογραφήματα και άρθρα της δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά. Από το 2000 δεν εξασκεί κάποιο επάγγελμα, ασχολείται με τα οικιακά και γράφει για παιδιά και μεγάλους, ελπίζοντας να προλάβει να εκδώσει τα δεκαπέντε βιβλία παντός είδους που βρίσκονται στα συρτάρια.

Το βιβλίο με τίτλο «Τράβα το Δέκα το Καρώ» είναι μια συλλογή διηγημάτων, το πρώτο που εκδίδεται για ενήλικες και αφού η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει ανασφάλειες και αναστολές και να εκτεθεί επιτέλους στο κοινό.

Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε Συλλόγους και κοινωνικούς φορείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ